Hypnose mod vægttab

Slank med hypnose

Kender du alt for mange undskyldninger til at spise forkert eller for meget? ​Er du mæt og træt af slankekure der kurer op og ned? Trænger du til at få kontrollen tilbage med hvad du spiser og hvad du undlader at spise?
 
Hypnoterapi kan hjælpe dig med at ændre dine spisevaner og sørge for, at du bliver fri for at spise på dine følelser. Behandling gennem hypnose kan skabe mere energi og overskud i din hverdag så du kan blive slank med hypnose.
 
​Vægtbehandling med hypnoterapi går kort og enkelt ud på at fjerne den følelse, som du spiser på: trøstespisning, hyggespisning, kedsomhed, stress osv. ​Ofte er det følelsen/fornemmelsen af "lige et stykke mere" eller fornemmelsen af "lige at mangle noget/have lyst til noget"

 

Vægttab med hypnose

Enkelt og simpelt kan du gennem behandling under hypnose mod vægttab, afskaffe dine uønskede handlemønstre. Med hypnoterapi er det muligt at få adgang direkte til underbevidstheden, der udgør fundamentet for både dine tanker og handlinger. 
 
Under hypnose kommer du i en trance tilstand, der gør det lettere at få adgang til dit underbevidste sind. Når din underbevidsthed er klar til at modtage positive ressourcer, kan vi gennem hypnoterapi ændre de tanker og følelser der gør, at du spiser unødvendigt. Samtidig kan vi opbygge din motivation for at tabe dig, så du eksempelvis får lyst til at træne oftere, eller spise sundere. Med andre ord, får du kontrollen tilbage, sådan at du spiser når du er sulten og stopper når du er mæt.

 

Kontakt mig og få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål vedrørende hypnose mod vægttab, eller andre behandlinger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på telefon 61 33 38 25.
 
​Behandlingen strækker sig over 1-4 terapier, alt efter behov.
 
​Jeg lærer dig desuden disciplinen selvhypnose, som vedligeholder den positive forandring.​
 
​*Resultater kan variere fra person til person