Hypnoterapi og hypnose

Hypnoterapi er en meget effektiv og hurtig behandlingsform, som foregår i en trancetilstand, der kaldes hypnose. Gennem hypnosen vil du få en målrettet behandling og opnå gode resultater .Det fordrer din motivation og dit ønske om forandring. Med hypnoterapi fjerner jeg årsagen til problemets opståen, dvs. at de problemer, der er opstået efterfølgende af samme årsag, også fjernes.
 
Selve hypnosen er en tilstand, hvor dit underbevidste sind træder i forgrunden og derfor kan man ændre følelser og fornemmelser, der ligger gemt heri. Hypnose kommer du i ved guidning af min stemme og din forestillingsevne. Du er hele tiden vågen og bevidst, bare behageligt afslappet.

 

Lær at udnytte dine ressourcer positivt

Vi styres til dagligt af både det bevidste og ubevidste sind. Når disse ressourcer anvendes fordelagtigt, opnår vi en positiv tilstand.
 
Hypnoterapien hjælper dig med, at vende dine negative tanker til positive ressourcer, og opnå den bedste mulige sindstilstand.
 
Vores hjerner er sammensat af 2 slags bevidsthed
 
●     Det bevidste sind omhandler de ressourcer vi kan anvende bevidst. Her er der eksempelvis tale om din evne til frit at bevæge kroppen, samt de tanker og overvejelser du er bevidst om.
●     Det ubevidste sind gemmer på de ting du ikke selv har kontrol over. Eksempelvis fornemmelsen af stress, eller trangen til at ryge en smøg.
 

Gennem hypnose får jeg adgang til det ubevidste sind

Det er muligt at få adgang til dit ubevidste sind med hjælp af hypnoterapi, og efterfølgende vende det negative til positivt. Så i dialog med det ubevidste sind fjernes problemets årsag ved roden. Hypnoterapi er et uvurderligt terapeutisk redskab.
 
Behandlingen foregår i rolige og behagelige omgivelser og jeg guider dig blidt og respektfuld gennem hele forløbet.
 
Hypnoterapi er velegnet til behandling af
 
●     Allergier
●     Angst og fobier
●     Stress
●     Røgfri
●     Smerte
●     Vægttab
●     Søvnløshed og tankemylder
●     PTSD
●     OCD
●     Og meget andet
 
Jeg behandler ikke børn under 6 år.
Personer påvirket af alkohol, stoffer eller psykofarmaka bedes oplyse om dette og jeg forbeholder mig retten til at afvise at behandle. Kontakt mig gerne og få en gratis, uforpligtende samtale.