Øreakupunktur

Øreakupunktur til behandling af smerter og lidelser

Øreakupunktur er nålebehandling af smerter, lidelser eller forskellige symptomer ved stimulation af øret . Øret er forbundet til det centrale nervesystem, og i forbindelse med smerter i kroppen vil man ved at stimulere det punkt i øret der er forbundet til din smerte kunne lindre, eller helt fjerne smerten meget hurtigt.

Ved traditionel øreakupunktur arbejder man med et utal af punkter som er forbundet med forskellige dele af kroppen igennem det centrale nervesystem.

Øreakupunktur anses for at være en de hurtigst virkende behandlinger, i forhold til smerter. Nogen patienter vil kunne opleve en kraftig virkning efter kun 30 sekunders behandling.

Øreakupunktur er særligt effektiv når det kommer til:
-          Muskel- og ledsmerter
-          Smerter generelt
-          Allergier
-          Hovedpine og migræne
-          Søvnproblemer
-          Følelsesmæssige problemer, som f.eks. angst, stress, sorg, lettere depressioner og uro
-          Kan hjælpe og støtte i forbindelse med rygestop eller misbrugafvending
-          Vægttab
-          Kredsløbsproblemer

Listen med lidelser som øreakupunktur kan være behjælpelige med er lang, og det er også derfor denne behandlingsform er så udbredt og anerkendt som den er i dag.

Hvad er NADA

Nada er en anden type af øreakupunktur hvor man ved hjælp af nåle går ind og aktivere forskellige punkter i øret. Aktivering af disse punkter er med til at genskabe din psykiske og fysiske balance.

Nada er yderst effektiv, og fungere fantastisk som supplerende behandling, til hypnoterapi eller hypnose. 

NADA er risikofrit og alle kan tåle det, det kombineret med at det er en meget effektiv behandling og den ikke kan gives for tit gør det til en utrolig populær alternativ behandlingsform.

NADA punkter

Nada behandling adskiller sig fra øreakupunktur i det at man kun arbejder med 5 basispunkter.

-          Sympatikus
-          Shen Men
-          Nyren
-          Lungen
-          Leveren

NADA punkterne har hver deres virkning, men ved at aktivere alle punkter skaber man den psykiske og fysiske balance.

I fællesskab finder vi den rette behandling til dig

Da der er forskel på de forskellige former for øre akupunktur, vil vi i fællesskab snakke om dine lidelser og finde den behandlingsform som vil være den bedste for dig. Det er meget vigtigt for mig at du får en behandling der virker.

Har du spørgsmål eller er der noget du ønsker at vide mere om, kan du altid kontakte mig uforpligtende på telefon 61 33 38 25.